Kalbos, kad čilietis pereis į „kanonierių“ ekipą tęsėsi jau kurį laiką, o į futbolininką taip pat buvo nusitaikę FC „Liverpool“ bei Turino „Juventus“ klubai.

„Barcelona“ ekipoje A.Sanchezo ateitis tapo neaišku tuomet, kai prasidėjo derybos tarp katalonų klubo bei „Liverpool“ dėl puolėjo Luiso Suarezo perėjimo į Luiso Enriques vadovaujamos komandos greas.

Į „Barcą“ iš „Udinese“ komandos Čilės rinktinės futbolininkas persikėlė 2011 m., kai už jį katalonai pasiryžo sumokėt 26 mln. eurų.

Per trejuss metus, praleistus Ispanijoje, A. Sanchezas sužaidė 141 susitikimą, per kurį prie komandos rezultatų prisidėjo 47 įvarčiais ir 36 rezultatyviais perdavimais.

Neoficialiais duomenimis, „Arsenal“ ekipai teko už A.Sanchezą pakloti apie 35 mln. svarų sterlingų, o futbolininkas su klubu pasirašė ketverių metų sutartį.

Šaltinis
Temos
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)