Iki didžiausios futbolo šventės Brazilijoje likus mažiau nei trims savaitėms, Argentinos rinktinės futbolininkas Lionelis Messi pristato savo čempionato svajonę.

Joje galėsite išvysti tokius futbolo profesionalus kaip Dani Alvesas, Luisas Suarezas, Bastianas Schweinsteigeris ir Xavi.

Kiekvienam futbolininkui pasaulio čempionatas - galbūt vienintelė galimybė savo karjeroje laimėti čempionų taurę. Todėl specialiai šiam čempionatui sukurtas vaizdo klipas parodo, kad kiekvienas žaidėjas į Braziliją važiuoja tik nugalėti. Nes yra tik vienas būdas iškelti čempionų taurę savo rankose - gyventi ir žaisti. Viskas arba nieko (#allin or nothing?).

Pasaulio futbolo čempionate pasirinkimo galimybę turės ne tik žaidėjai, bet ir kiekvienas žiūrovas bei aistruolis. Specialiai čempionatui sukurta pagrindinio rėmėjo „Adidas“ išmanioji programėlė „viskas arba nieko“ (allin or nothing) kiekvienam iš mūsų leis pasirinkti – dalyvauti čempionate ir gauti naujausią informaciją, arba viso čempionato metu nematyti jokios komunikacijos.

Taigi, koks tavo pasirinkimas – viskas arba nieko?

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)