Iš viso lietuvis balandį Danijos čempionate įmušė šešis įvarčius į „Midtjylland“, „Brondby“ ir OB vartus. Visus tris kartus lietuvis pasižymėjo dukart.

Vos 19 metų lietuvis Lukas Spalvis Danijos futbolo čempionate nuo kovo pabaigos tapo tikru vartininkų siaubu. Ir daro tai puolėjas ne bet kur, o lygos lyderių komandoje „Aalborg“. Per šešerias balandį žaistas rungtynes L. Spalvis įmušė net septynis įvarčius, o jo ekipa ne tik pirmauja Danijos pirmenybėse, bet ir pateko į šalies taurės finalą.

Per 17 pirmųjų Danijos čempionato rungtynių lietuvis į komandos paraišką mačui buvo įtrauktas tik šešis kartus, o aikštėje pasirodė vos trissyk. Vis dėlto, dėl traumos iškritus keliems žaidėjams nuo vasario pabaigos per 11 rungtynių L. Spalvis tik kartą nežaidė startinėje sudėtyje ir įmušė 8 įvarčius. Įdomiausia, kad visus juos – dubliais.

Šaltinis
Temos
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)