„Noriu padėkoti šių žaidėjų motinoms, kurios pagimdė juos su labai dideliais kiaušiniais. Tai ne tik dėl jų didelės ištvermės, bet ir dėl taktinio supratimo“.

„Mūsų pirmasis įvartis buvo labai svarbus ir antrąjį kėlinį pradėjome labai gerai. Nežinau, ar susitikti su „Real“ yra pliusas, ar minusas. Žinome juos lygoje. Tai galingas klubas ir jis yra pasirengęs tokioms situacijoms“, - kalbėjo treneris.

Po pralaimėjimo savo mintimis pasidalino ir portugalas Jose Mourinho. „Mėlynųjų“ treneris mano, kad jo komanda iki antrojo „Atletico“ įvarčio kontroliavo rungtynes, bet po to įvarčio jų moralė krito.

„Iki vienuolikos metrų baudinio nemanau, kad jie buvo geresni už mus. Mes kontroliavome rungtynes, bet po to išgyvenome kritinę minutę, kai jų vartininkas neįtikėtinai atlaikė Johno Terry smūgį, o po to jie uždirbo ir vienuolikos metrų baudinį. Iki šios akimirkos aikštėje buvo tik viena savimi pasitikinti komanda. Jie turėjo nuostabų vartininką ir protingą puolėją, kurie ir nulėmė rungtynes, tačiau jie buvo verti laimėti“, - kalbėjo J. Mourinho.

„Kitas sezonas bus geresnis nei šis sezonas. Toks mūsų visų tikslas. Mūsų jaunesni žaidėjai bus geresni. Tikiuosi, kad vasarą taip pat sulauksime kelių naujokų, kurie sustiprins mūsų gretas ir mes kitame sezone bandysime pasirodyti dar geriau“, - sakė portugalas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)