Nugalėtojams, kurie Miunchene nuo pirmos iki paskutinės minutės jautėsi tarsi tikrieji aikštės šeimininkai, po du įvarčius pelnė Sergio Ramosas (16 ir 20 min.) ir Cristiano Ronaldo (34 ir 90 min.). Tai buvo atitinkamai jau 15-tas ir 16-tas portugalo įvarčiai šiame UEFA Čempionų lygos sezone (naujas visų laikų turnyro rezultatyvumo rekordas).

Pirmąją dvikovą prieš savaitę „Santiago Bernabeu“ tvirtovėje po Karimo Bennzemos įvarčio 1:0 taip pat laimėjo baltieji, taigi bendras jų pranašumas pusfinalio serijoje – net 5:0.

Paskutinį kartą šių varžybų finale „Real“ žaidė 2002 metais, kai po magiško Zinedine'o Zidane'o įvarčio 2:1 triumfavo prieš Lėverkuzeno „Bayer“ kolektyvą.

Devyniskart turnyro nugalėtojas „Real“ pusfinalyje kovojo jau 25-tąjį kartą, tuo metu „Bayern“ nepavyko tapti pirmuoju turnyro istorijoje, apgynusiam čempiono titulą.

Iki šiol „Real“ ir „Bayern“ klubai UEFA Čempionų lygos pusfinaliuose buvo susitikę penkis kartus: bavarai šventė keturias galutines pergales (1976, 1987, 2001 ir 2012 metais), o ispanams pavyko savo varžovus eliminuoti tik sykį – 2000-aisiais.

Kitame pusfinalyje trečiadienį Londono „Stamford Bridge“ savo santykius išsiaiškins vietos „Chelsea“ ir Madrido „Atletico“ ekipos. Po pirmos jų akistatos – lygu 0:0.

UEFA Čempionų lygos finalas vyks gegužės 24 dieną, šeštadienį, Lisabonos „Estadio do Sport“, Portugalijoje.

Rungtynių eiga:

Rungtynės:

Miuncheno „Bayern“ 0 – 4 Madrido „Real“
16' [0 – 1] Sergio Ramosas
20' [0 – 2] Sergio Ramosas
34' [0 – 3] Cristiano Ronaldo
90' [0 – 4] Cristiano Ronaldo

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (597)