Spėjama, jog pastarosiomis dienomis „raudonųjų velnių“ atstovai panoro su L. van Gaalu susitikti akis į akį ir aptarti kontrakto detales, bet kol kas jokių oficialių pranešimų spaudoje nepasirodė.

„Man Utd“ šiuos spaudoje pasirodžiusius pranešimus skubėjo paneigti: „Kol kas nieko nėra pranešta. Mes nepasirašėme sutarties su nauju treneriu. Kai turėsime ką pranešti, mes tai ir padarysime“.

Tuo tarpu reporteris Marcelis van der Kraanas BBC Sport sakė: „Labai patikimi šaltiniai vakar mus informavo, kad jie („Manchester United“, - DELFI) susitarė“.

„Jam reikėjo išspręsti savo ateitį su „Manchester United“ ir „Tottenham Hotspur“, nes Olandijos nacionalinė rinktinė greitai pradės pasiruošimą pasaulio futbolo čempionatui, o van Gaalas nenorėjo tuo rūpintis ateityje“.

„Tottenham“ pateikė įspūdingą pasiūlymą <...> bet mūsų šaltiniai, daugiau nei vienas, vakar informavo mus, kad jis pasirinko „Manchester United“.

Šiuo metu laikinai „United“ komandą treniruoja veteranas Ryanas Giggsas, bet neabejojama, kad jis šiame poste užsibus tik iki sezono pabaigos.

Olandijos rinktinės treneris L. van Gaalas vasarą po pasaulio čempionato Brazilijoje taps laisvuoju agentu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)