Anglijos „Premier“ lygoje šį sekmadienį vyks nepaprastai svarbios rungtynės − „Liverpool“ futbolininkai namie kovos su Londono „Chelsea“ ekipa. Šį mačą tiesiogiai nuo 16.00 val. transliuos „Viasat Sport Baltic“ kanalas.

Šie klubai, taip pat „Manchester City“, kaunasi dėl čempiono titulo. Dabar geriausius šansus triumfuoti čempionate turi „Liverpool“. Ši komanda per 35 dvikovas surinko 80 taškų, „Chelsea“ – 75, „Manchester City“ turi 74 taškus po 34 rungtynių.

Jei Liverpulio futbolininkai, kurie „Premier“ lygoje laimėjo 11 mačų iš eilės, iškovos pergalę, triumfuoti pirmenybėse jiems gali sutrukdyti tik stebuklas. „Liverpool“ ekipai sekmadienį ir lygiosios būtų neprastas rezultatas.

„Chelsea“ padėtis sudėtingesnė ne tik dėl to, kad Jose Mourinho auklėtiniai 5 taškais atsilieka nuo Liverpulio klubo, bet ir todėl, kad „aristokratai“ toliau grumiasi dviejuose frontuose. „Chelsea“ trečiadienį savo aikštėje žais atsakomąsias UEFA Čempionų lygos rungtynes su Madrido „Atletico“.

Pirmajame „Chelsea“ ir „Liverpool“ mūšyje Londone 2:1 stipresni buvo J. Mourinho auklėtiniai.

Po akistatos su „Chelsea“ Liverpulio futbolininkai Anglijos čempionate dar žais su „Crystal Palace“ (svečiuose) ir „Newcastle United“ (namie). „Chelsea“ komandai liks rungtynės su „Norwich City“ (namie) ir „Cardiff City“ (svečiuose).

„Manchester City“ futbolininkai dar kovos su „Crystal Palace“ (svečiuose), Liverpulio „Everton“ (svečiuose), Birmingamo „Aston Villa“ (namie) ir su Londono „West Ham United“ (namie).

„Viasat Sport Baltic“ šį savaitgalį parodys dar ketverias „Premier“ lygos rungtynes.

Kitų mačų transliacijų tvarkaraštis: balandžio 26 d. 16.55 val. „Stoke City“ – Londono „Tottenham Hotspur“, 19.25 val. „Manchester United“ – „Norwich City“, 27 d. 13.55 val. „Sunderland“ – „Cardiff City“, 18.05 val. „Crystal Palace“ – „Manchester City“.