Po rungtynių „Atletico“ treneris Diego Simeone pripažino, kad tai buvo tikrai sunkios rungtynės. Argentinietis nekritikavo gynybinio varžovų žaidimo.

Tuo metu „Chelsea“ treneris Jose Mourinho mano, kad pasiektas rezultatas nėra puikus, tačiau jis leidžia jiems rimtai kovoti dėl finalo „Stamford Bridge“ stadione. Portugalas taip pat buvo patenkintas visais savo žaidėjais.

„Chelsea“ treneris Jose Mourinho:

„Manau, kad rezultatas atspindi rungtynes, Thibautas Courtoisas neturėjo daug darbo, jo neturėjo ir Markas Schwarzeris. Tai buvo vyrų rungtynės: kietos, taktiškos. Akivaizdu, kad „Atletico“ klubui priklausė kamuolio kontrolė, tačiau mes užbaigėme rungtynes nepraleidę įvarčio kitą savaitę namuose žaisime savo gyvenimo rungtynes.

Aš norėjau laimėti 5:0 ir užsitikrinti vietą finale, bet aš žinojau, kad tą padaryti bus labai sunku. Palikti šį stadioną nepralaimėjus yra labai labai sunku. Šis rezultatas nėra puikus, tačiau šis rezultatas mums leidžia žaisti savo finalą „Stamford Bridge“ stadione.

Gary Cahillas atliko puikų darbą. Davidas Luizas rungtynes pradėjo saugų grandyje, todėl kai aikštę paliko Johnas Terry, jam nebuvo lengva grįžti į gynybą. Ashley Cole‘as sužaidė nuostabiai, žinant kiek laiko jis nežaidė. Fernando Torresas buvo neįtikėtinas. Kiekvienas žaidėjas atidavė viską, todėl esu labai jais patenkintas.

Niekas iš mūsų nepradėjo rungtynių, galvodami apie rezultatą 0:0. Tačiau rungtynės vyko tam tikra kryptimi ir tu jauti, kad nepraleisti įvarčio yra labai svarbu. Mes turėjome kelias progas, bet jų neišnaudojome. Todėl pasiekėme tokį rezultatą, kuris viską užbaigti leis „Stamford Bridge“ stadione“.

„Atletico“ treneris Diego Simeone:

„Tai buvo sunkios rungtynės, UEFA Čempionų lygos pusfinalis, kuriame niekas nesugebėjo įgyti pranašumo. Nesugebėjome įmušti įvarčio, kuris būtų nulėmęs rungtynių baigtį“.

„Į startinę sudėtį įleidau Diego, nes norėjau saugų grandyje turėti pasirinkimų. Norėjau, kad Diego surastų Diego Costą. Manau, kad ieškojome alternatyvų. Po keitimo pasirodęs Jose Sosas sužaidė gerai, Arda Turanas taip pat, tačiau mačas pasibaigė 0:0. Tai buvo intensyvios rungtynės, kuriose visi kovojo, kad pasiektų finalą. Po šių lygiųjų „Chelsea“ įgavo mažą pranašumą“.

„Abi komandos žaidė taip, kaip galvojo, kad yra geriausia. Jie gynėsi tikrai gerai. Mes bandėme žaisti plačiai, bandėme siauriai. Šis rezultatas kitas rungtynes palieka labai atviras. Žiūrėsime kas įvyks kitą savaitę. Žaisime dėl kažko puikaus“.