Nors „Man Utd“ pirmieji pelnė įvartį, kuomet nuostabų smūgį atliko Patrice'as Evra, tačiau „Bayern“ į tai sureagavo labai greitai ir jau kitos atakos metu rezultatą išlygino Mario Mandžukičius, o vokiečių pergalę įtvirtino Thomas Mulleris ir Arjenas Robbenas.

Po rungtynių „Bayern“ treneris Josepas Guardiola pripažino, kad rungtynės buvo tikrai sunkios, tačiau jis buvo patenkintas savo komandos žaidimu ir ja labai didžiavosi.

Tuo metu „Man Utd“ strategas Davidas Moyesas taip pat liko patenkintas savo ekipos parodytu žaidimu. Tiesa, treneris buvo nusivylęs, kad klubas iškrito iš Čempionų lygos ir joje jis tikrai nežais bent jau metus.

Josepas Guardiola:

„Čempionų lygos ketvirtfinaliai visada būna sunkūs ir šis mačas nebuvo išimtis. Rungtynės buvo labai panašios į pirmąsias rungtynes Mančesteryje. Antrajame kėlinyje Arjenas Robbenas ir Franckas Ribery buvo nuostabūs. Mes bandėme žaisti tarp linijų su nuolat judančiu Thomasu Mulleriu.

Tačiau prieš Anglijos komandas niekada nebūna lengva. Jie žaidė tvirtą ir greitą kontratakuojantį futbolą bei nesuteikė mums daug erdvės. Patrice‘as Evra pelnė puikų pirmąjį įvartį, bet mes į jį sureagavome labai greitai. Aš labai, labai didžiuojuosi savo komanda. Visi sako, kad laimėjus „Bundesliga“ yra lengva žaisti aukščiausiame lygyje, bet taip nėra. Šiandien žaidėjai atidavė viską ką turėjo ir dirbo labai sunkiai. Jie nusipelnė patekti į pusfinalį“.

Davidas Moyesas:

„Jei esi mokinukas, tau yra sakoma, kad įmušus, stengtis iškart nepraleisti įvarčio, o mes tą padarėme. Mums reikėjo 5 ar 10 minučių, bet jie ėmė ir iškart išlygino rezultatą. Mes turime pakankamai patirties išlaikyti savo persvarą, todėl turėjome tai padaryti. Esu patenkintas savo komandos pasirodymu, bet kelios smulkios klaidos mums kainavo labai daug.

„Bayern“ yra labai gera komanda ir jie tą parodė. Aš manau, kad mes padarėme tai, ką ir turėjome padaryti – jiems buvo sunku žaisti prieš mus. Taktiškai mes bandėme dusinti juos ir ilgus laiko tarpus tą darėme sėkmingai. Tačiau kai praleidi įvartį vos pats jį įmušęs, tau pasidaro labai sunku“.

Kitą sezoną mes neturėsime Čempionų lygos futbolo, bet mes nesame toli nuo jo. Tikėkimės, kad taip bus tik vieną sezoną. Mes atsistatysime ir stengsimės komandą grąžinti į šį turnyrą. Pralaimėti „Bayern“ klubui tikrai nėra gėda, tai labai stiprus klubas. Mes žaidėme tikrai gerai ir parodėme ką sugebame“.