Trečią nesėkmę iš eilės patyrusi „Leeds United“ komanda svečiuose 0:1 nusileido vos 21-oje pozicijoje esančiai „Charlton Athletic“ (38 tšk.) ekipai.

Vienintelio įvarčio autorius Reza Ghoochannejhadas (54 min.).

Lygoje pirmauja „Leicester City“ (86 tšk.) klubas, lenkiantis „Burnley“ (79 tšk.) ir Londono „Queens Park Rangers“ (70 tšk.) futbolininkus.

„Leeds United“ klubas 2013-2014 metų sezone jau sužaidė 39 rungtynes. M. Žaliūkas aikštėje pasirodė 13 kartų, iš viso žaidė 1053 minutes, įvarčių nepelnė ir gavo dvi geltonas korteles.

„Leeds United“ ekipos treneris Brianas McDermottas pastaruoju metu - antrose rungtynėse iš eilės - neįtraukia lietuvio į pagrindinę sudėtį.
M. Žaliūkas kovos mėnesį žaidė tris susitikimus (kovo 8 d. su „Bolton“, 1:5, kovo 11 d. - su „Reading“, 2:4, iki 60 min. ir kovo 25 d. - su „Bournemouth“, 1:4).

Vasarį Lietuvos futbolininkas rungtyniavo tik kartą, sausį - tris sykius, o gruodį dalyvavo visuose šešiuose klubo mačuose.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)