Olborgo miesto stadione vykusioje akistatoje netrūko intrigos ir emocijų. Daugiau nei 13 tūkstančių susirinkusių futbolo gerbėjų stebėjo pergale pasibaigusias rungtynes.

Galutinį rezultatą lėmė tikslus smūgis 29-ą minutę, kai po Jakobo Nielseno perdavimo kamuolį į vartų tinklą pasiuntė Kasperas Risgardas (1:0).

Po pertraukos svečiai žaidė aktyviau ir bet kokiomis priemonėmis siekė išlyginti rezultatą, tačiau „AaB“ gynyba buvo nepralaužiama. Pastaruoju metu Olborgo komandos starto sudėtyje įsitvirtinęs lietuvis L. Spalvis aikštę paliko 75-ą minutę, kai žiūrovai jį išlydėjo gausiais aplodismentais.

Lietuvis tradiciškai nepaisė autoritetų ir buvo aktyvus šeimininkams atakuojant. Po šių rungtynių „AaB“ Danijos čempionato turnyro lentelėje su 40 taškų po 22 turų užima antrą vietą ir nuo įveiktų lyderių atsilieka vos dviem taškais.

Kitame susitikime Aurelijaus Skarbaliaus treniruojamas „Viborg“ klubas sužaidė taikiai 1:1 išvykoje su „OB“ ekipa. Emilis Zubas liko ant atsarginių žaidėjų suolelio. Turnyro lentelėje su 23 taškais „Viborg“ komanda užima vienuoliktą poziciją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją