Šiltojoje Barselonoje laukia karšta akistata tarp FC „Barcelona“ ir „Manchester City“ klubų, o Prancūzijoje ginklus tarpusavyje surems Paryžiaus „Saint-Germain“ bei Lėverkuzeno „Bayer“.

FC „Barcelona“ – „Manchester City“

„Camp Nou“ stadione dvikova susilauks didžiulio dėmesio. „Barcelona“ savo žiūrovų akivaizdoje turėtų jaustis daug geriau nei jų varžovai, o rezultatas taip pat kol kas yra palankesnis Gerardo Martino vadovaujamai ekipai.

Mančesteryje pirmasis susitikimas tarp šių komandų baigėsi nesėkmingai šeimininkams „Man City“ futbolininkams, kurie turėjo pripažinti „Barcos“ pranašumą – 0:2. Veiksmas prasidėjo antrajame kėlinyje, kuomet iš aikštės buvo pašalintas gynėjas Martinas Demichelis, o tuo pasinaudoję katalonai šventė pergalę po Lionelio Messi ir Dani Alveso įvarčių.

Paskutinės rungtynės savo šalyje buvo nesėkmingos abiems klubams. „Barcelona“ sensacingai 0:1 nusileido „Primera“ autsaideriui Valjadolido „Real“ ir susikomplikavo padėti dėl čempionės titulo. Tuo metu Anglijos vicečempionai turėjo galimybę savaitgalį patekti į FA taurės pusfinalį, bet juos iš šio turnyro eliminavo antroje šalies lygoje besivaržanti „Wigan“ komanda.

„Blaugrana“ prieš šias rungtynes bėdų neturi ir visi pagrindiniai futbolininkai galės žaisti, o „Man City“ klubą gretose tikrai neišvysime Martino Deminchelio, tačiau aikštėje jau galės pasirodyti puolėjas Sergio Aguero.

Paryžiaus „Saint-Germain“ – Lėverkuzeno „Bayer“

Šioje poroje viskas – kaip ir aišku. Sezono pradžioje ne vieną futbolo specialistą stebinusi Lėverkuzeno ekipa šiuo metu demonstruoja itin prastus rezultatus, todėl Paryžiuje sukurti stebuklo vokiečiams beveik nėra galimybių.

Laurento Blanco auklėtiniai pirmosiose rungtynėse „Bayer“ futbolininkus sutriuškino jų pačių tvirtovėje – 4:0. Mače smaginosi Zlatanas Ibrahimovičius, kuris pelnė du įvarčius, o po vieną pridėjo Blaise‘as Matuidi bei Yohanas Cabaye.

„Ligue 1“ čempionate paryžiečiai žengia be pralaimėjimų ir neturi sau lygių. Šeštadienį PSG be vargo rezultatu 3:0 nugalėjo „Bastią“, o „Bayer“ klubas Vokietijoje ir vėl prarado taškus, sužaidęs lygiosiomis su „Hannover“. Paskutinį kartą pergalės skonį „Bundesliga“ pirmenybėse jie patyrė daugiau nei prieš mėnesį.

Svečiai Paryžiuje turės verstis be saugo Jenso Hegelerio, Robbie Kruse;o bei suspenduoto Emirto Spahičiaus. „Saint-Germain“ savo stadione žais be traumuotų žaidėjų. Edinsonas Cavani praleido savaitgalį vykusį mačą, tačiau atrodo, kad trečiadienį galės padėti ekipos draugams.

Šaltinis
Temos
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)