Mačą aktyviau pradėjo svečiai, tačiau pirmieji pasižymėjo šeimininkai. Greitos atakos metu kamuolį į Joelio Robleso ginamus vartus po Santi Cazorlos perdavimo įmušė Mesutas Ozilas.

Rezultatą Liverpulio komanda išlygino 32 minutę, kai taip pat po greito išpuolio Romelu Lukaku pasiuntė kamuolį į tuščius Lukaszo Fabianskio ginamus vartus.

68 min. „Arsenal“ futbolininkams vėl pavyko išsiveržti į priekį. Garethas Barry'is baudos aikštelėje patiesė Alexą-Oxlade'ą Chamberlainą ir teisėjas paskyrė 11 metrų baudinį. Mikelis Arteta kamuolį nuo žymos į vartus pasiuntė net du kartus - pirmas jo tikslus smūgis nebuvo įskaitytas, nes į baudos aikštelę per anksti įžengė po keitimo aikštėje pasirodęs Olivieris Giroud.

Tas pats O. Giroud 83 ir 85 min. dviem tiksliais smūgiais įtvirtino „Arsenal“ pergalę ir vietą Anglijos FA taurės turnyro pusfinalyje.

Kiti trys ketvirtfinalio mačai bus žaidžiami sekmadienį. Juose susitiks „Sheffield United“ - „Charlton Athletic“, „Hull“ - „Sunderland“ ir „Manchester City“ - „Wigan Athletic“.

Rezultatas:

„Arsenal“ 4–1 „Everton“

7' [1–0] M.Ozil
32' [1–1] R.Lukaku
68' [2–1] M.Arteta (11 m)
83' [3–1] O.Giroud
85' [4–1] O.Giroud

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)