„Džiugu, kad prisijungė būrys klaipėdiečių. Taip pat su ekipa treniruojasi Lietuvos rinktinės žaidėjas Dominykas Galkevičius, porą gruzinų, dar lakiame atvykstančių žaidėjų iš Ukrainos ir Rusijos. Ateinantį sekmadienį žaisime paskutines prieš čempionato pradžią draugiškas rungtynes su Liepojos FC „Liepaja-2“ ekipa ir paaiškės, kurie dar žaidėjai atitinka mūsų žaidimo stilių ir oficialiai įsilies į ekipos gretas“, - pabrėžė „Klaipėdos granito“ vyriausiasis treneris Robertas Poškus.

Jis, kaip ir pernai, ne tik vadovaus ekipai, bet ir pats išbėgs į aikštę.

„Šiemet į trenerių štabą prisiviliojome buvusį ilgametį Lietuvos rinktinės žaidėją Tomą Ražanauską. Jis pernai patirties sėmėsi iš vieno tituluočiausių Lietuvos futbolo specialistų - Virginijaus Lubšio. Tomas buvo jo asistentas Rygos „Daugava“ ekipoje. Gerai, kad Tomas prisijungė prie „Klaipėdos granito“, todėl galėsiu drąsiai išbėgti į aikštę, kadangi žinau, kad jis galės pavadovauti ekipai“, - aiškino R. Poškus.

Iš pernykštės „Klaipėdos granito“ ekipos, kuri tapo I lygos čempione, be R. Poškaus, dar liko keturi žaidėjai: Aivaras Lukošius, Tadas Norbutas, Dmitrijus Šiškinas ir Artūras Kurbangalijevas.

„Klaipėdos granitas“ jau pradėjo metinių abonementų prekybą. Šios komandos atstovai siūlo itin viliojantį abonementų paketą vos už 99 Lt (su visais mokesčiais) visam sezonui.

Į tai įskaičiuota maždaug 20 namų (Klaipėdos centrinio stadiono dirbtinės dangos aikštėje) rungtynių Lietuvos futbolo A lygos čempionate ir Lietuvos futbolo federacijos (LFF) taurės turnyre.

„Futbolininkams svarbus savų žiūrovų palaikymas. Juk sakoma, kad aistruoliai - tarsi papildomas žaidėjas aikštėje. Tikime, kad klubo rungtynės taps puikia pramoga futbolą mėgstantiems žiūrovams“, - teigė „Klaipėdos granito“ klubo vadovybė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)