Visose šešiose rungtynėse Rusijoje be keitimo rungtyniavęs ir rinktinės kapitono raištį ryšėjęs Edvinas Girdvainis prie komandos draugų prisijungs ketvirtadienį.

Sulaukę papildymo, ekraniečiai neišvengė ir nuostolių. Menisko problemos kamuoja vartininką Kornelijų Timofejevą, dėl traumos taip pat negali treniruotis Donatas Petrauskas.

Šį šeštadienį Panevėžyje numatomos dar vienerios draugiškos rungtynės. Šįkart ekraniečiai PFA stadione (Smėlynės g. 2B) susitiks su „Klaipėdos Granito“ ekipa, kuri taip pat ruošiasi dalyvauti šių metų A lygos čempionate. Mačo pradžia - 15 valandą. Įėjimas nemokamas.

Tai bus jau ketvirtos šių abiejų komandų draugiškos rungtynės šiais metais. Praėjusiais metais LFF I-os lygos pirmenybių nugalėtojas „Klaipėdos Granitas“ sausio mėnesį uostamiestyje 0:4 nusileido Rygos „Daugava“ klubui ir 0:2 - Gargždų „Bangai“, o Marijampolėje 2:2 sužaidė su Daugpilio „Daugava“ ekipa.

Kardinaliai atjaunėjęs „Ekranas“ Panevėžyje 3:0 įveikė Daugpilio „Daugavpils“ ekipą ir net 10:1 sutriuškino Kėdainių „Nevėžį“, o praėjusį savaitgalį panevėžiečiai buvo priversti pripažinti A lygoje besirengiančios dalyvauti „Trakų“ ekipos pranašumą 1:2.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)