Portalo eurofootball.lt žiniomis, Lietuvos rinktinės futbolininkas yra kviečiamas atvykti į peržiūrą, po kurios treneris Brianas McDermottas spręs, ar siūlyti pasirašyti kontraktą.

E. Razulį strategui rekomendavo gynėjas Marius Žaliūkas, „Leeds“ gretas papildęs prieš kelis mėnesius, tačiau jau spėjęs užsirekomenduoti kaip tvirtas startinės sudėties žaidėjas.

Primename kad „Atlanto“ atstovai anksčiau teigė, jog E. Razulis domina kelias Prancūzijos aukščiausiosios lygos ekipas, tačiau šios kalbos kol kas nepasitvirtino.

Praėjusį sezoną Lietuvos čempionate E. Razulis per 26 mačus įmušė 21 įvartį ir sulaukė kvietimo į nacionalinę rinktinę. Didžiojoje Britanijoje jis nebūtų naujokas: 2011 metais futbolininkas kurį laiką vilkėjo Edinburgo „Hearts“ marškinėlius, bet oficialių rungtynių taip ir nesužaidė.

Šaltinis
Temos
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)