Svečiai rezultatą išlygino neprabėgus nė dešimčiai minučių. Antrą kėlinį klaipėdiečių ekipoje žaidė kiti – jaunesni futbolininkai. Tačiau jaunuoliai parodė, kad moka rezultatyviai pulti. Po komandos naujoko Roko Krušnausko ir Edgaro Ditmono įvarčių šeimininkų ekipa išsiveržė į priekį 3:1.

Rygiečiai rezultatą sušvelnino 11 metrų baudinio smūgiu, tačiau netrukus tokios pat bausmės susilaukė „Daugavos“ komanda, kai buvo pargriautas R. Krušnauskas. Tadas Eliošius sugrąžino dviejų įvarčių persvarą – 4:2.

Baigiantis susitikimui latvių legionieriui Mantui Savėnui pavyko dar kartą pasiųsti kamuolį į „Atlanto“ vartų tinklą – 4:3. Šis įvartis buvo paskutinis rezultatyviame susitikime.

„Daugavos“ komanda į Klaipėdą atvyko be trenerių – Virginijaus Liubšio ir Tomo Ražanausko, negalėjusių būti su komanda dėl kitų svarbių reikalų. Tačiau lietuvių kalba Rygos klube girdėjosi garsiai, nes be M. Savėno „Daugavoje“ rungtyniavo dar šiais metais „Atlante“ žaidęs Ernestas Veliulis, buvę Panevėžio „Ekrano“ futbolininkai Aurimas Kučys, Giedrius Tamkevičius, Tadas Markevičius, Arnas Ribokas ir Povilas Lukšys.

Gruodžio 23 d. „Atlantas“ baigs pirmą treniruočių stovyklą. Futbolininkai gaus šventines atostogas iki sausio 4 d.

R. Krušauskas oficialiai tapo „Atlanto“ futbolininku

Penktadienį „Atlantas“ oficialiai pasirašė sutartį su 18-mečiu R. Krušnausku. Kaunietis buvo pakviestas į Klaipėdos komandos pirmas tarpsezonines treniruotes, kurios vyksta nuo gruodžio 15 dienos.

Su geriausiu 2013 metų Kauno apskrities jaunuoju futbolininku „Atlanto“ generalinis direktorius Vacys Lekevičius pasirašė dvejų metų sutartį. Praėjusį sezoną R. Krušnauskas atstovavo Lietuvos 1-os lygos čempionate žaidusiai Kauno „Spyrio“ komandai ir į varžovų vartus įmušė 14 įvarčių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)