Po 15 mačų „Arsenal“ klubas išsaugo lyderio poziciją (35 taškai). „Manchester City“ komanda užima ketvirtą vietą (29), bet „miestiečiai“ tik vienu tašku atsilieka nuo „Liverpool“ ir Londono „Chelsea“ ekipų.

Praėjusiame ture ir „Arsenal“, ir „City“ klubai stabtelėjo. „Kanonieriai“ namie nesugebėjo nugalėti Liverpulio „Everton“ komandos (1:1), o Mančesterio klubas tokiu pat rezultatu baigė akistatą su „Southampton“ ekipa. Iš penkerių pastarųjų tarpusavio rungtynių „Etihad“ stadione „Manchester City“ komanda „Arsenal“ futbolininkams pralaimėjo vos kartą – iškovojo tris pergales ir kartą sužaidė lygiosiomis.

Ir „Tottenham Hotspur“ (27 tšk., 6 vieta), ir „Liverpool“ klubai pastaruoju metu – ant bangos. „Spurs“ svečiuose 2:1 palaužė Londono „Fulham“ ir „Sunderland“ futbolininkus, o „Liverpool“ komanda pasiekė triuškinamas pergales - namie 5:1 nušlavė „Norwich City“ ir 4:1 „West Ham United“ ekipas.

Šiuose dviejuose mačuose nugalėtojams Luisas Suarezas pelnė net 6 įvarčius. Urugvajietis šį sezoną per 10 dvikovų varžovų vartininkus jau spėjo įveikti 15 kartų ir pirmauja tarp rezultatyviausių pirmenybių žaidėjų.

Rimtos krizės ištikti šalies čempionai „Manchester United“ futbolininkai išvykoje galynėsis su Birmingamo „Aston Villa“ (19 tšk., 11 vieta) ekipa. „Raudonieji velniai“ dvejas praėjusias rungtynes savo žiūrovų akivaizdoje 0:1 pralaimėjo Liverpulio „Everton“ bei „Newcastle United“ komandoms ir užima tik devintą vietą (22 tšk.).

Transliacijų tvarkaraštis:

Gruodžio 14 d, šeštadienis

14.40 val. „Manchester City“ –„Arsenal“,
16.55 val. „Newcastle United“ – „Southampton“,
19.25 val. „Hull City“ – „Stoke City“,

Gruodžio 15 d, sekmadienis

15.25 val. „Aston Villa“ – „Manchester United“,
17.55 val. „Tottenham Hotspur“ – „Liverpool“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)