20-ies prancūzas 2013 m. prasimušė į pagrindinę „Bianconeri“ klubo sudėtį bei tapo reguliariu Prancūzijos nacionalinės rinktinės nariu.

Kovoje dėl prestižinio „Auksinio berniuko“ apdovanojimo P. Pogba įveikė tokius jaunuosius talentus kaip Romelu Lukaku, Julianas Draxleris bei Raphaelis Varane.

Į geriausių 25 jaunųjų futbolininkų sąrašą taip pat pateko trys „Arsenal“ futbolininkai: Yaya Sanogo, Serge'as Gnabry bei Alex Oxlade'as-Chamberlainas. „Manchester United“ saugas Adnanas Januzajus liko 7-oje pozicijoje. Sąraše nėra nei vieno futbolininko iš „Barcelona“, „Borussia“ bei „Bayern“ klubų.

Praeitą sezoną P. Pogba su Turino „Juventus“ klubu iškovojo Italijos čempionų titulą bei su Prancūzijos jaunimo iki 20-ies metų rinktine tapo pasaulio čempionais.

Nuo persikėlimo į Italiją iš „Manchester United“ klubo prancūzas „Bianconeri“ gretose jau sužaidė 57 mačus ir įmušė 10 įvarčių.

Šaltinis
Temos
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)