Šeštadienį vykusiose rungtynėse italas nesugebėjo tiksliai realizuoti jau antro vienuolikos metrų baudinio šiame sezone, o tokia italo nesėkmė privertė „madų sostinės“ klubą sužaisti lygiosiomis 1:1 su „Genoa“ ekipa.

Tačiau šiame susitikime Milano klubas beveik valandą turėjo kiekybinę persvarą, kuria, deja, pasinaudota nebuvo. Po lygiųjų Italijos čempionate M. Balotelli savo „Twitter“ paskyroje parašė dviprasmį komentarą, kuris leido žiniasklaidai svarstyti apie futbolininko atsisveikinimo tikimybę su „Milan“ ekipa.

„Tai – pabaiga“, - socialinio tinklo „Twitter“ paskyroje rašė italas, taip sulaukdamas didelio spaudos dėmesio.

Įdomu tai, kad rungtynėse su „Genoa“ ekipa M. Balotelli po komandos marškinėlių vilkėjo kitus marškinėlius su užrašu „Kodėl visada aš?“, kuriuos tradiciškai puolėjas parodydavo „Manchester City“ gerbėjams, kuomet jam pavykdavo pasižymėti.

Neatmetama galimybė, jog futbolininkas ketina palikti „Milan“ dėl bręstančių permainų komandoje. Kadangi po 13-os turų „Serie A“ čempionate komanda rikiuojasi vos 13-oje pozicijoje, nenuostabu, kad tokie rezultatai klubo vadovų nedžiugina.

Nors buvo teigiama, kad ekipos strategu Massimiliano Allegri yra pasitikima ir jis atleistas nebus, dabar šis scenarijus darosi vis realesniu. Manoma, kad būtent tokie permainų vėjai priverstų žiemos perėjimų lango metu M. Balotelli išvykti.

Šiame sezone 22-ejų metų italas itin dideliu rezultatyvumu pasigirti negali. Per sužaistas 14-a rungtynių futbolininkas pelnė penkis įvarčius. Italijos komandoje puolėjas rungtyniauja nuo šių metų pradžios.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)