Ispanai šiais metais gins čempionų titulą, kurį 2010 metais iškovojo Pietų Afrikos Respublikoje, kuomet finale įveikė Nyderlandų rinktinę rezultatu 1:0.

Ilgametis Madrido „Real“ komandos vartininkas trokšta laimėti ketvirtą trofėjų iš eilės vilkėdamas nacionalinės komandos marškinėlius.

„Mes esame patenkinti gavę naujas aprangas ir užsivedę keliausime į Pasaulio pirmenybes. Norime palikti savo žymę Brazilijoje ir dar kartą sukurti istoriją, t. y. laimėti trofėjų“, – pasakojo I. Casillasas.

Likus tik septyniems mėnesiams iki didžiausio metų įvykio Sergio Ramosas jaučiasi užtikrintas, kad jo nacionalinė komanda gali apginti nugalėtojų titulą.

„Mes tikrai užsivedę ir pasitikime savimi. Tikiu, kad galime apginti čempionų titulą. Daug valstybių bandys atimti jį iš mūsų, bet niekam nepavyks mūsų sulaikyti dar kartą triumfuoti pirmenybėse ir įsirašyti į istoriją“, – užbaigė S. Ramosas

Ispanijos rinktinė jau gruodžio 6 dieną sužinos savo varžovus Pasaulio čempionato grupių etape.

Ispanijos rinktinės futbolininkai
Šaltinis
Temos
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (78)