Kova dėl bronzos lietingą šeštadienio popietę pasiekė aukščiausią įtampos tašką, kuomet paaiškėjo, jog tuo pačiu metu Vilniuje vykusiose rungtynėse Marijampolės „Sūduva“ užtikrintai ėmė pirmauti prieš būsimuosius čempionus VMFD „Žalgirį“. Tokiu atveju virtualioje turnyrinėje lentelėje marijampoliečiai pakilo į trečiąją vietą, o niekaip įvarčio Tauragėje neįmušančiam „Ekranui“ iškilo reali grėsmė likti be medalių.

Visgi jau per pridėtą laiką savo žodį tarė buvęs ilgametis „Sūduvos“ žaidėjas Vaidas Slavickas, tolimu smūgiu įmušęs puikų įvartį ir tokiu būdu ekraniečiams ant kaklo pakabindamas medalius. Kviečiame įsijungti FKE TV ir išvysti dešimtąją „Inside FKE“ dalį, kurioje užfiksuotas ekraniečių triumfas lemiamose rungtynėse ir džiaugsmas iškovojus bronzą šių metų čempionate.

Šis laimėjimas buvo iškovotas po penkių metų pertraukos, o bronzos medaliais Panevėžio komanda buvo pasidabinusi 1986, 1988, 1994, 1998, 2002 ir 2007 metais.

Pirmąjį savo įvartį atstovaujant „Ekrano“ komandai V. Slavickas pelnė būtent tada, kai jo labiausiai reikėjo. Tikslus ekraniečio smūgis komandai išplėšė bronzos medalius šių metų sezone.

– Vaidai, kokie įspūdžiai po tokių dramatiškų rungtynių?

– Na, manau matėte, kodėl gavosi taip. Neįmušėme įvarčio, bet rungtynių pabaigoje tą padaryti pasisekė. Na svarbu, kad pavyko, kad galutinis rezulatas yra teigiamas.

– Kodėl viskas taip sunkiai klojosi?

– Galbūt todėl, kad pirmame kėlinyje nepavyko įmušti. Po to prisidėjo jaudulys, reikėjo įvarčio, o „Tauro“ visa komanda gynėsi. Mums nesisekė įmušti, o varžovams kaip tik kelis kartus nusišypsojo sėkmė.

– Kaip jautiesi pelnęs bronzos medalius atnešusį įvartį?

– Žinoma miela, kai pelnai pirmą įvartį žaisdamas už „Ekraną“. Tai debiutinis mano įvartis, bet jis padėjo iškovoti medalius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)