Itin svarbiose rungtynėse panevėžiečiams pergalė yra gyvybiškai reikalinga, tačiau komandai galės padėti ne visi futbolininkai.

Gera žinia, jog gynėjas Edvinas Girdvainis, kuris dar prieš rungtynes su VMFD "Žalgiriu" buvo pasitempęs kojos raumenį, jau treniruojasi kartu su komanda. Vienas "Ekrano" gynybos ramsčių dėl traumos jau praleido dvejas rungtynes.

Po rungtynių su "Atlantu" nugaros skausmais skundėsi Marko Andjelkovič, kuris pirmoje savaitės pusėje su komanda nesitreniravo. Visgi šiandien serbas jau dirba pilnu pajėgumu ir kartu su E.Girdvainiu turėtų būti pasiruošę šeštadienį stoti į mūšį.

Vis dar individualiai treniruojasi rungtynėse su "Atlanto" dubleriais po susidūrimo su A.Jokšu čiurnos traumą patyręs Lukas Narbutas. "Ekrano" medikas Ramūnas Širvinskas sako, kad penktadienį šis žaidėjas jau treniruosis kartu su ekipa ir šeštadienį bus pasiruošęs žengti į aikštę.

Kartu su komanda pamažu pradeda treniruotis ir po ligos sveikstantis Uchenna Umeh, tačiau neaišku ar jis dar išbėgs šiemet į aikštę.

Gerokai liūdnesnės naujienos yra susijusios su gynėjo Luko Čerkausko trauma. Gynėjas nebaigė rungtynių su VMFD "Žalgiriu" ir šiemet aikštėje jis jau nebepasirodys. Lukui plyšo šlaunies keturgalvis raumuo.

Sezonas jau baigtas ir Ryčiui Pilotui, kuriam rungtynėse Klaipėdoje su "Atlantu" buvo parodyta jau aštuntoji geltona kortelė šiame sezone ir LFF Drausmės komitetas jam skyrė dviejų rungtynių diskvalifikaciją. Tose pačiose rungtynėse ketvirtąją geltoną kortelę užsidirbo ir saugas Aurimas Vertelis. Jam taip pat teks praleisti šio šeštadienio mačą.

Ant pavojingos geltonų kortelių ribos laviruoja ir dar keli ekraniečiai. Vaidas Slavickas turi surinkęs 5 geltonas korteles, po tris geltonas korteles turi ir M. Andjelkovičius, Dejanas Djeničius ir Donatas Petrauskas. Jei šie žaidėjai šeštadienio namų mače būtų nubausti geltona kortele, paskutiniame sezono susitikime su "Tauru" aikštėje pasirodyti negalėtų.

FC "Šiauliai" - komanda, su kuria mėlynai raudonų keliai šiemet susikirto daugiausia kartų. Šeštadienio mačas bus jau septintoji ir paskutinė komandų akistata šiemet. Koks bus septintasis mačas prognozuoti nelengva. Jau dabar aišku, kad "Šiauliai" sezoną baigs būdami septintoje vietoje ir varžovams likusios dvi rungtynės jokios svarbos neturi. Tačiau jau trečiadienį šiauliečių laukia atsakomoji LFF taurės ketvirtfinalio dvikova su Klaipėdos "Granitu", kurios svarba galbūt gali įnešti pokyčių šeštadieninėje varžovų sudėtyje.

FK "Ekranas" šeštadienį 18 val. visus kviečia nemokamai stebėti paskutines rungtynes "Aukštaitijos" stadione, palaikyti savo miesto komandą ir tapti šventės dalimi. Rungtynių pertraukos metu žiūrovų lauks staigmenos, pramogos, atrakcijos ir klubo rėmėjų prizai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)