Treneris Carlo Ancelotti nėra patenkintas prancūzo demonstruojama sportine forma, todėl „Real“ ekipa nori sausio mėnesį komandoje naujoko, kuris sustiprinti puolimo poziciją.

Vis dėlto, „karališkajam“ klubui gali sukliudyti Londono „Arsenal“ komanda. Jos treneris Arsene'as Wengeras žavisi urugvajiečio žaidimu, tačiau pats futbolininkas yra pasakęs, kad jis nori išvykti ne tik iš Liverpulio, bet ir iš Anglijos.

L. Suarezas šį sezoną dėl diskvalifikacijos privalėjo praleisti pirmas ketverias rungtynes, tačiau vos sugrįžęs į aikštę, jis per sužaistas penkerias rungtynes jau pelnė šešis įvarčius.

Verta paminėti, kad abu minėti Madrido ir Londono klubai dar praėjusią vasarą bandė įsigyti 26-erių metų žaidėją, tačiau „Liverpool“ ekipa net už 50 milijonų svarų sterlingų nepardavė Urugvajaus rinktinės nario.

Šaltinis
Temos
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (41)