„Klubo sirgalių aistra ir atkaklumas įtikino mus, kad taikaus susitarimo procesą reikia pradėti kiek įmanoma greičiau. Žinoma, visiems dar toli iki proceso pabaigos, tačiau toks sprendimas yra žingsnis į priekį“, - sakė Ūkio banko bankroto administratorius Gintaras Adomonis.

„Tai geros naujienos ir mes galime pradėti taikaus susitarimo procesą, organizuodami kreditorių ir akcininkų susitikimą. Tai taip pat leidžia mums formaliai priimti futbolo klubo fanus vienijančios organizacijos „Foundation of Hearts“ pasiūlymą įsigyti klubą ir toliau derėtis dėl įsigijimo sąlygų. Kita vertus, reikia pripažinti, kad tai tik vienas sprendimas – mums dar teks išspręsti nemažai problemų“, - pažymėjo BDO verslo restruktūrizavimo partneris Bryanas Jacksonas.

B. Jacksonas teigė, kad klubo aistruoliai, darbuotojai, žaidėjai ir vadovai atlieka milžinišką darbą siekiant, kad „Hearts“ išliktų.

„Jums jau nusibodo, bet dar kartą prašau ir toliau remti klubą, lankytis jo rungtynėse ir tokiu būdu užtikrinti vykstančių procesų užbaigimui reikalingų lėšų srautą“, - pridūrė B. Jacksonas.

Ūkio bankui už paskolas yra įkeista 29,9 proc. „Hearts“ klubo valdančios bendrovės akcijų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją