Jis aplenkė Garethą Bale’ą ir tapo jauniausiu visų laikų Velso rinktinėje žaidusiu futbolininku. Tačiau čia visos įdomybės nesibaigia. Jaunuolio pasirodymas aikštelėje garantavo sočią senatvę jo seneliui Peteriui Edwardsui.

Ne, H. Wilsonas neišrašė savo giminaičiui solidaus čekio. Pasirodo, jog P. Edwardsas dar 1998 metais nuėjo į lažybų kontorą ir atliko labai keistą statymą – senukas lažinosi, kad jo anūkas (kuriam tuo metu buvo 18 mėnesių) debiutuos Velso futbolo rinktinėje nesulaukęs pilnametystės.

Už tokį įvykį vyriškis pastatė viso labo 80 eurų, o lažybininkai pateikė santykį 2500-1. Ir štai, prabėgus trylikai metų, Velso rinktinėje išties debiutavo jo paties anūkas!

H. Wilsono pasirodymas aikštėje garantavo jo seneliui 200 000 eurų. Po šio laimėjimo senolis metė elektriko darbą ir ramiai išėjo į pensiją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (44)