Tai dvikovą pristatė Lietuvos žurnalistų sąjungos sporto žurnalistų klubo „PRESS‘o“ pirmininkas Tautvydas Vencevičius.

„Rungtyniavome su Škotijos, Lenkijos, Graikijos žurnalistais. Su kaimyninės Latvijos žurnalistais sutarėme susitikti ir Rygoje, ir Vilniuje“, - sakė T. Vencevičius.

„PRESS‘o“ komandoje taip pat žais žinomi komentatoriai ir sporto žurnalistai Nerijus Kesminas, Maksimas Vojevodinas, Artūras Gimžauskas, Evaldas Gelumbauskas, Virginijus Razmantas ir kiti.

Idėją rengti žurnalistų rungtynes aktyviai remia ir padeda organizuoti Lietuvos futbolo federacija ir bendrovė „Orakulas“. Vasaros pradžioje Lietuvos žurnalistai Vilniuje nugalėjo kolegas iš Graikijos rezultatu 8:2. Šiais metais planuojamos rungtynės ne tik su latviais, bet ir su Bosnijos ir Hercegovinos žurnalistais.

Daugiau negu tūkstantį žurnalistų vienijančioje Lietuvos žurnalistų sąjungoje sporto žurnalistų klubas „PRESS‘as“ įkurtas 2005 metais. Klubas kasmet rengia jau tradiciniais tapusius turnyrus – tarptautinį žurnalistų futbolo turnyrą, Lietuvos žurnalistų futbolo ir krepšinio čempionatus. „PRESS‘o“ žurnalistai atstovauja Lietuvai užsienyje vykstančiuose tarptautiniuose žurnalistų turnyruose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)