Iš pradžių buvo manyta, kad futbolininkas iš rikiuotės iškris maždaug trims savaitėms, tačiau atlikus išsamesnius tyrimus paaiškėjo, jog vokietis nežais du mėnesius.

Šią vasarą "kanonieriai" yra kamuojami problemų ir jų ekipos gretas papildė tik vienas jaunas puolėjas. Arsene'as Wengeras ketina dėti visas pastangas kovojo dėl Angelio Di Maria.

Kaip praneša britų spauda, "Arsenal" už Argentinos rinktinės krašto puolėją Madrido "Real" klubui sutiks pakloti 30 milijonų eurų.

Šios derybos yra realios, mat Carlo Ancelotti artimiausiu metu sulauks pastiprinimo. "Real" veikiausiai netrukus paskelbs apie Garetho Bale'o įsigijimą, todėl šį sezoną A. Di Maria gali nelikti vietos startinėje sudėtyje.

Kiek anksčiau pats futbolininkas pripažino, jog nėra linkęs atsisveikinti su Ispanijos sostine, bet vis dėlto šios derybos gali užsibaigti ir penktadienį.

Šaltinis
Temos
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)