Tuo metu buvęs madridiečių žaidėjas Fabio Coentrao nepereis į Totebnham klubą, nes anglų komandos vadovybė su portugalu nesusitarė dėl asmeninio kontrakto.

Tokiu būdu G. Bale'o perėjimas bus pats brangiausias futbolo istorijoje. Valas „Tottenham“ klube rungtyniavo nuo 2007 metų vasaros, kai į Londoną atvyko iš „Southampton“ ekipos už 14,7 milijono eurų.

Per tą laiką jis įvairiuose turnyruose sužaidė 203 mačus, pelnė 56 įvarčius ir atliko 58 rezultatyvius perdavimus.

„Tottenham“ neigia, kad sutiko parduoti G. Bale‘ą

„Tottenham“ klubo vyriausiasis treneris Andre Villas-Boasas paneigė pranešimus Ispanijos žiniasklaidoje, kad G. Bale‘as – jau ekipos „Real“ narys.

„Tai nėra tiesa“, – trumpai situaciją pakomentavo A. Villas-Boasas, kuris šiuo metu su „Tottenham“ komanda vieši Gruzijoje ir ruošiasi ketvirtadienio vakarą įvyksiančioms Europos lygos atrankos rungtynėms su Tbilisio „Dinamo“ futbolininkais.

60 mln. svarų šią vasarą ekipos naujokams jau sumokėjęs „Tottenham“ klubas artimiausiu metu į savo gretas turėtų prisivilioti Willianą (Machačkalos „Anži“) ir Eriką Lamelą („AS Roma“). Abu jie turėtų kainuoti po 30 mln. svarų.

Pats G. Bale‘as šiuo metu nerungtyniauja. Oficiali versija – 24-erių saugas sveiksta po kojos traumos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (48)