Arsenal“ ekipa ketina pateikti pasiūlymą „Swansea“ komandos gynėjui Ashley Williamsui, nes komandoje Thomas Vermaelenas ir Nacho Monrealis yra patyrę traumas.

***
„Valencia“ tikisi išsinuomoti Chicharito, jei pagrindinis atakų lyderis Roberto Soldado nuspręstų palikti Valensiją.

***
Real Sociedad“ taikosi į Jonathaną dos Santosą.

***

Milano „Inter“ klubas savo gretose norėtų matyti Marco Boriello, kuriuo „Roma“ ekipa norėtų atsikratyti dėl per didelio atlyginimo.

***
Osvaldo karjerą veikiausiai tęs Anglijoje. „Arsenal“ ir Londono „Fulham“ klubų medžiojamas futbolininkas bus parduotas už 8 mln. eurų.

***
„Arsenal” pasiryžę parduoti Gervinho. Pasak šaltinių, saugas yra arti persikėlimo į „Roma“ klubą, kuris siūlo 8 mln. eurų.

***
„Liverpool“ vadovai tikisi įsigyti Christianą Atsu iš „Porto“ komandos. Pastaruoju taip pat susidomėjo ir Lisabonos „Benfica“ ekipa. Futbolininkas taipogi norėtų palikti „Porto“ komandos gretas, tačiau šis prašo bent 6 mln. svarų.

***
Bebe greičiausiai bus išnuomotas vienam sezonui „Pacos de Ferreira“ komandai.

***
Maskvos CSKA patikino, kad šią vasarą neparduos Keisuke Hondos. Japonu buvo itin susidomėję „Milan“, Liverpulio „Everton“ ir „Liverpool“ komandos.

***
Nepaisant Londono „Tottenham” ir „Chelsea“ bei „Borussia“ dėmesio Jacksonas Martinezas patikino, kad nori likti „Porto“ klube.

***
Manchester United“ klubas parduos Wayne'ą Rooney tik tuo atveju, jei ekipai pavyks įsigyti Cescą Fabregasą.

***
West Bromwich“ ekipa norėtų pasistiprinti Salomonu Kalou.

Įvykę sandoriai:

Javieras Saviola prisijungė prie Pirėjo „Olympiakos“ klubo. Futbolininkas pasirašė dviejų metų kontraktą.

***
CSKA patvirtino, kad už 12 mln. eurų pardavė Vagnerį Love'ą, kuris karjerą tęs KInijoje, Šandongo „Luneng“ komandoje.

***
Sutartį su „Malaga“ nutraukęs Julio Baptista rungtyniaus Brazilijoje, „Cruzeiro“ klube, su kuriuo sudarė dviejų metų kontraktą.

***
Gonzalo Higuainas už 37 mln. eurų palieka Madrido „Real“ klubo gretas ir keliasi į „Napoli“ komandą. Su Italijos ekipa argentinietis sudarė penkerių metų sutartį ir per savaitę uždirbs 163 tūkst. eurų.

***
„Torino“ klubas už 2,4 mln. svarų įsigijo Faouzi Ghoulamą iš „Saint-Etienne“ ekipos. Futbolininku taip pat domėjosi „Fulham“ ir „Stoke“ komandos.