Į Islandiją iškeliavo 18 futbolininkų (Tadas Kauneckas, Kornelijus Timofejevas, Vaidas Slavickas, Rytis Pilotas, Edvinas Girdvainis, Oscaras Reyesas, Giedrius Tomkevičius, Marko Vučetičius, Arnas Ribokas, Aurimas Vertelis, Dovydas Norvilas, Edgaras Baranauskas, Igoris Kozlovas, Egidijus Varnas, Dejanas Djeničius, Vitalijus Kavaliauskas, Arsenijus Buinickis ir Uchenna Umehas).

Liepos 23-ią dieną Islandijoje įvyksiančioms UEFA Čempionų lygos antro atrankos etapo atsakomosioms rungtynėms, kuriose „Ekranas“ susikaus su Islandijos čempione „FH Hafnarfjördur“ komanda, vadovaus arbitrų brigada iš Slovakijos. Rungtynėms vadovaus 29-erių metų arbitras Ivanas Kružliakas, kuris, nepaisant jauno amžiaus, savo biografijoje jau turi ne vieną ryškesnį įrašą.

2012-ais metais jis teisėjavo Europos jaunimo U-17 turnyro finale, o tais pačiais metais slovakas debiutavo ir UEFA Europos lygos grupių turnyro rungtynėse. Birželio 18-ą baigėsi Europos jaunimo U-21 čempionatas ir šio turnyro finale I. Kružliakas buvo vienas iš dviejų teisėjų už galinės linijos.

Arbitrui talkins jo tautiečiai Martinas Balko, Erikas Weissas ir Ladislavas Prešinsky. Arbitrų brigados darbą vertins italas Alfredo Trentalange. Šių rungtynių delegatas - Petras Fousekas iš Čekijos.

Rungtynės vyks „Kaplakriki“ stadione, kuriame yra kiek daugiau nei 3000 sėdimų vietų. Dvikovos pradžia - 22.15 val. Lietuvos laiku. Pirmos rungtynės Panevėžyje baigėsi islandų pergale 1:0, o tai reiškia, kad ekraniečiai privalo laimėti, įmušę bent du įvarčius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)