M. Djukičius sėkmingai dirbo „Valladolid“ klube pastaruosius dvejus metus. Jis padėjo klubui grįžti į „Primera“ lygą, o neseniai pasibaigusiame sezone jis su komanda užėmė 14 vietą ir išliko stipriausioje Ispanijos lygoje.

Dabar 47-erių metų serbas stos prie CF „Valencia“ vairo ir šiame klube pakeis Ernesto Valverde, kuris su klubu finišavo penktoje tik vietoje ir liko už UEFA Čempionų lygos borto.

M. Djukičius su CF „Valencia“ pasirašys dvejų metų sutartį, o spaudai jis bus pristatytas trečiadienį. Visgi strategas jau spėjo duoti interviu spaudai.

„Esu labai laimingas, kad grįžtu namo. Tikiuosi, kad pateisinsiu man keliamus lūkesčius. Esu labai patenkintas šia komanda ir laukiu darbo pradžios. Su malonumu priėmiau šį iššūkį ir neketinu nuvilti ekipos“, - kalbėjo šešerius metus CF „Valencia“ klube žaidęs M. Djukičius.

„Man tai svajonės išsipildymas. Visada norėjau treniruoti CF „Valencia“ klubą. Žinau, kad prisiimu didžiulę atsakomybę, bet esu tam pasiruošęs. Noriu su šiuo klubu pasiekti didžių dalykų“, - užbaigė M. Djukičius.

Šaltinis
Temos
Futbolo portalo ivartis.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško ivartis.lt administracijos sutikimo neleidžiama.
Ivartis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją