71-erių treneris iš Škotijos trečiadienį paskelbė apie savo šlovingos karjeros pabaigą, o kaip pranešama, „Manchester United“ puolėjas W.Rooney dar prieš dvi savaitės pareiškė norįs palikti Mančesterį.

Savaitgalį buvo sužaistos priešpaskutinės Anglijos „Premier“ lygos rungtynės. W. Rooney šį mačą praleido.

„Aš nemanau, kad Rooney norėjo rungtyniauti, nes jis užsiminė apie išvykimą, – teigė strategas. – Futbolininko mintyse šiuo metu yra ne „Manchester United“ klubo, todėl neleisti į aikštę buvo gera idėja“.

„Mes neketiname jam leisti išvykti. Manau, kad W. Rooney šiek tiek liko nusivylęs, jog pastarąsias rungtynes nežaidė dėl mūsų sprendimo“, – įtikinėjo A. Fergusonas.

Old Trafford“ stadione BBC žurnalistų kalbintas škotas pridūrė: „Mes atsisakėme leisti Rooney išvykti. Jis dar turi laiko apsisprendimui“.

Tai jau antras kartas per paskutinius trejus metus, kai 27-erių W. Rooney prašosi paleidžiamas iš „Manchester United“ klubo. Pirmąjį sykį jis vėliau pavadino „didžiausia savo gyvenimo klaida“, tačiau po Robino van Persie atvykimo garantuotos vietos starto sudėtyje netekęs anglas vėl nori išvykti.

Anot pranešimų, W.Rooney situaciją akylai seka Miuncheno „Bayern“, PSG, Londono „Chelsea“ ir „Manchester City“ klubai.