48 metų A. Narbekovas prieš dvejus metus dirbo nacionalinės rinktinės trenerių štabe, o praėjusiais metais Latvijoje treniravo Jūrmalos „Spartaks“ ekipą.

„Visada malonu ir įdomu užimti pareigas rinktinėse, kur savotiškai neši šalies vėliavą. Manau, ši jaunimo rinktinė yra pajėgi, turime užsienyje rungtyniaujančių žaidėjų, - LFF.lt kalbėjo A.Narbekovas - Dabar laukia pokalbiai su klubų treneriais, pačiais žaidėjais. Taip pat formuojame trenerių štabą“,

Jau patvirtinta, kad kartu su A. Narbekovu jaunimo rinktinėje toliau dirbs kelerius metus vienu komandos trenerių buvęs Mindaugas Neoras. Dar vieno trenerio asistento kandidatūra šiuo metu svarstoma.

Dar vienas U-21 rinktinėje pastaraisiais metais dirbęs treneris Stasys Baranauskas papildė nacionalinės rinktinės trenerių gretas.

Lietuvos U-21 rinktinė (gimę 1992 m. ir jaunesni žaidėjai) rungtyniaus Europos jaunimo čempionato atrankos 1 grupėje su Anglijos, Velso, Suomijos, Moldovos ir San Marino komandomis.

Pirmąsias rungtynes mūsiškiai žais birželio 6 dieną Marijampolėje su San Marino atstovais. Antrąsias – po penkių dienų Suomijoje.