Pirmadienį urugvajietis už savo poelgį atsiprašė nukentėjusiojo, savo klubo, aistruolių.

„Liverpool“ klubo vadovai, kurie „buvo šokiruoti ir nusivylę“ tokia ilga diskvalifikacijos trukme, turi teisę iki penktadienio (balandžio 26 d.) 12 val. pateikti apeliaciją.

Urugvajaus rinktinės žaidėjas tikėjosi tradicinės 3-ejų rungtynių diskvalifikacijos, tačiau FA komisija bausmę pratęsė dar septyniems mačams.

Diskvalifikacija L. Suarezui galios ketverioms likusioms šio sezono rungtynėms ir šešioms 2013-2014 metų čempionato dvikovoms.

Tai ne pirmas kartas, kai L. Suarezas dėl savo elgesio aikštėje turi nemalonumų. 2010 metų lapkritį, dar atstovaudamas Amsterdamo „Ajax“ klubui, jis jau buvo panašiai įkandęs „PSV Eindhoven“ komandos saugui Otmanui Bakkalui ir vėliau diskvalifikuotas septynerioms rungtynėms.

2011 metų gruodį už rasistinius „Manchester United“ klubo juodaodžio futbolininko Patrice'o Evra įžeidinėjimus L. Suarezas buvo priverstas praleisti 8 susitikimus ir sumokėti 40 tūkst svarų baudą.

Luisas Suarezas
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)