Būtent tokia suma numatyta 20-mečio vokiečio kontrakte, todėl "Borussia" užkirsti kelio sandoriui, kuris įsigalios liepos 1 dieną, negalėjo.

Taip pat priduriama, kad futbolininkas jau sutarė dėl asmeninių ilgalaikės sutarties sąlygų, pagal kurias kasmet papildys savo kišenę 7 milijonais eurų - 2 milijonais eurų daugiau nei Dortmunde.

"Esame nepaprastai nusivylę,- sakė "Borussia" atstovas Hansas Joachimas Watzke. - Tačiau reikia pabrėžti, kad tiek Mario, tiek jo atstovai elgėsi pagal sutartyje numatytas sąlygas".

Kitą sezoną Vokietijos čempionus treniruos garsusis Pepas Guardiola, o tai esą buvo viena pagrindinių priežasčių, padėjusių Goetzei pasiryžti perėjimui. Jis paliks Dortmundą, kur rungtyniavo nuo vaikystės - 2001-ųjų metų.

Šį sezoną atakuojantis saugas Vokietijos čempionate per 28 mačus įmušė dešimt įvarčių. Dar du kartus jam pavyko pasižymėti UEFA Čempionų lygoje.

Šaltinis
Temos
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (61)