FA drausmės komitetas pareiškė, kad šiuo atveju įprastinė trijų mačų diskvalifikacija būtų nepakankama, nes tai jau nebe pirmas toks urugvajiečio incidentas.

Turint omenyje, kad iki šio „Premier“ lygos sezono pabaigos FC „Liverpool“ klubui liko sužaisti tik keturis susitikimus, akivaizdu, jog L. Suarezas jame į aikštę nebeišbėgs.

L. Suarezas, kuris atsiprašė nukentėjusiojo ir futbolo pasaulio, savo įvykių versiją turi pateikti iki antradienio 18 val., o sankcijų sulauks jau trečiadienį.

Primename, kad puolėjas iš Urugvajaus antrame kėlinyje įkando varžovų gynėjui B. Ivanovičiui, bet rungtynių arbitro liko nenubaustas. Be to, likęs aikštėje L. Suarezas paskutinėmis mačo sekundėmis pelnė įvartį ir tapo mačo didvyriu - išplėšė savo komandai lygiąsias 2:2.

Nuo 2011-ųjų Anglijoje žaidžiantis urugvajietis ne kartą buvo baudžiamas ir „Premier“ lygoje. Jau pirmąjį sezoną L.Suarezui buvo skirta 40 tūkst. svarų bauda ir 8 rungtynių diskvalifikacija už rasistinį išpuolį prieš „Manchester United“ žaidėją Patrice'ą Evrą.

2012-aisiais „Liverpool“ puolėjas buvo suspenduotas vienerioms rungtynėms už gestą, parodytą „Fulham“ sirgaliui.

Neabejojama, kad L. Suarezas sulauks griežtos bausmės ir už sekmadienio incidentą.

Beje, tai jau ne pirmas kartas, kai L. Suarezas futbolo aikštėje į darbą paleidžia dantis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)