Rungtynėse „hat-trick'ą“ pasiekęs puolėjas A. Rimkevičius sakė, kad svarbiausia buvo komandos pergalė, o savo indėlio į ją puolėjas per daug nesureikšmino.

„Svarbiausia šiandien buvo pasiekti pergalę ir džiaugiuosi, kad tą padaryti pavyko. Tie trys pralaimėjimai iš eilės mums buvo labai sunkūs psichologiškai, todėl gerai, kad persilaužėme, perlipome patys per save ir iškovojome tris taškus. Tai yra reikšmingiausi dalykai" - apie pasiektą pergalę kalbėjo A. Rimkevičius.

„Tikiuosi, kad mano snaiperio taikiklis jau sureguliuotas. Praeitose rungtynėse su "Šiauliais" irgi turėjau porą gerų progų, bet tų momentų nepasisekė išnaudoti. Tikiuosi, kad grįžtu į savo kelią ir šiandien pelnyti trys įvarčiai nebus paskutiniai“ - savo pasirodymą įvertino „hat-trick'ą“ pasiekęs „Ekrano“ naujokas.

Valdas Urbonas: džiaugiuosi, kad žodį tarė A. Rimkevičius

Po pergalės „Ekrano“ strategas V. Urbonas sakė esąs patenkintas komandos žaidimu, tačiau kai kuriems jauniems žaidėjams, anot stratego, dar derėtų pasitempti.

„Vienas iš šios dienos tikslų buvo nusiimti tą psichologinę naštą, kuri slėgė. Matosi, kad ta atsakomybė ypač slegia mūsų jaunus žaidėjus, Daug tikėjausi iš patyrusių žaidėjų, senbuvių. Džiaugiuosi, kad A. Rimkevičius tarė savo žodį. Gal jo galimybės žaisti pilna jėga dar nėra tokios, kokių tikimąsi, bet šiandien jis parodė, savo sugebėjimus“- kalbėjo V. Urbonas

„Aišku, žaidime gal dar trūksta konstruktyvumo. Per pertrauką žaidėjams akcentavau jų daromas klaidas ir jų taisymą. Galbūt antrame kėlinyje įtaką vaizdui aikštėje padarė ir G. Tomkevičiaus pastūmimas į atraminius saugus. Pastaruoju metu buvo tų pralaimėjimų, tačiau po pergalės reikia nebesustoti, kelti sau naujus tikslus ir juos vykdyti. Reikia paduoti kamuolius į baudos aikštelę Artūrui. Ten mes jau žinome jo galimybes ir sugebėjimus ir jis šiandien įrodė, kad žino, ką daryti su kamuoliu“ - teigė treneris.

„Kas liečia jaunus žaidėjus norėčiau akcentuoti, kad šiandien ir startinėje sudėtyje žaidė nemažai jaunimo, bet jiems reikėtų save įsivertinti. Įvertinti netik norus, bet ir galimybes“ - jaunimo pasirodymą aikštėje įvertino strategas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)