Buvęs "Paris St.Germain" vadovų patarėjas Michelis Moulinas pareiškė, kad vasarą 27 metų futbolininkas už 30 milijonų eurų kelsis į Prancūzijos ekipą ir sudarys tandemą su Zlatanu Ibrahimovičiumi.

"Patikimi šaltiniai skelbia, kad W. Rooney susitarė su PSG", - sakė M. Moulinas.

Nepaisant to, "The Independent" antradienį pranešė, kad puolėjas liks Mančesteryje ir pasirašys su Anglijos čempionate įtikinimai pirmaujančiu klubu naują sutartį, nors ir dabartinis kontraktas baigs galioti tik 2015 metais.

Šį sezoną W. Rooney, kurio alga siekia mažiausiai 235 tūkstančius eurų per savaitę ir naujo susitarimo atveju veikiausiai būtų kiek sumažinta, "Premier" lygoje per 19 rungtynių įmušė 12 įvarčių bei atliko devynis rezultatyvius perdavimus. Nepaisant to, apžvalgininkai pažymi, kad šis sezonas jam nesiklosto itin sėkmingai - treneris seras Alexas Fergusonas ne kartą paliko jį ant atsarginių žaidėjų suolelio, tad perspektyvos ateityje išlikti nuolatiniu starto sudėties žaidėju atrodo miglotos.

Įdomu tai, kad A. Fergusonas pastaruoju metu vis dažniau išmėgina W. Rooney saugo pozicijoje, tačiau tokių permainų žaidėjas nesutiko itin entuziastingai, nes jaučiasi patogiau atakos smaigalyje. Be to, "Man Utd" neslepia ketinimų vasarą stiprinti aikštės vidurio grandį, todėl W. Rooney yra tik laikinas problemų sprendimas.

Todėl, anot "The Guardian", anglas neketina skubėti ir kol kas lauks konkretaus "Man Utd" vadovų žingsnio, kuris turėtų atskleisti, koks vaidmuo jam numatytas. Pats futbolininkas norėtų likti Mančesteryje, tačiau neatmeta galimybės nepalankiai susiklosčius aplinkybėms išmėginti jėgas užsienyje, kur jo išskėstomis rankomis laukia milijardierių iš Kataro valdomas PSG.

Šaltinis
Temos
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)