„Ekrano“ sporto direktorius Deimantas Bička oficialiai patvirtino nuogąstavimus, jog po patirtos traumos vienas „Ekrano“ lyderių į aikštę išbėgti negalės dar ilgai.

- Deimantai, kokią traumą patyrė A. Kučys rungtynėse Vilniuje?

- Aurimui nutraukti dešinės kojos kryžminiai kelio raiščiai. Iš pradžių tikėjomės, kad žaidėjas atsipirks patempimu, bet gydytojų išvados buvo kitokios.

- Kokios gydytojų prognozės? Kiek laiko nematysime aikštėje Aurimo?

- Jo laukia operacija Kaune. Kiek ilgai tęsis gydymas ir reabilitacija atsakyti negaliu. Jei tikėtumėme gydytojų prognozėmis, tai, ko gero, mažiausiai pusę metų žaisti jis negalės.

- Kokio tai masto netektis „Ekrano“ komandai?

- A. Kučio netektis iš tikrųjų labai didelė. Tai ne tik komandos kapitonas, bet ir svarbus žaidėjas, ryški persona aikštėje. Apmaudu, kad jis gavo tokią traumą ir dar sezonui prasidedant.

- Ar bus žaidėjų, galinčių kompensuoti A. Kučio netektį?

- Negaliu atsakyti. Žinoma, kažkas turės imtis jo vaidmens aikštėje. Kaip aš sakau, kažkam reikės apsirengti lyderio marškinėlius. Žiūrėsime, ar tokių žmonių atsiras komandoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)