Titulą savaitgalį praradę Vokietijos čempionai 91 ir 93 minutėmis pelnė du įvarčius, kurie nulėmė dramatišką pergalę 3:2. Tiesa, paskutiniame epizode net du kartus buvo akivaizdžiai pažeista nuošalės taisyklė.

"Futbolas parodė abi savo veido puses: priblokštus pralaimėjusiuosius ir triumfuojančius laimėtojus, - sakė J. Kloppas. - Nedažnai reikia tiek daug sėkmės: rungtyniavome ne itin gerai, bet iškovojome pergalę.

Manau, kad vertinant abu mačus mes nusipelnėme žengti į pusfinalį, tačiau taip žaisdami UEFA Čempionų lygos nelaimėsime. Neįtikėtina, bet mes įgyvendinome savo tikslą būti tarp keturių stipriausių klubų. Man reikės apsilankyti pas gydytoją!"

"Borussia" žais UEFA Čempionų lygos pusfinalyje pirmą kartą nuo 1998 metų.

"Malaga" klubo savininkas Šeichas Abdullah Al-Thanis po dramatiško pralaimėjimo UEFA Čempionų lygos ketvirtfinalyje kaltę vertė rasistams.

Ispanijos ekipa pasibaigus pagrindiniam laikui prieš vokiečius pirmavo 2:1 ir buvo per žingsnį nuo pusfinalio, tačiau per pridėtą laiką praleido du įvarčius ir iškrito iš turnyro. Tiesa, daug diskusijų sukėlė trečiasis "Borussia" įvartis, kurį Ferlipe Santana įmušė pažeisdamas nuošalės taisyklę.

"Gaila, kad iškritome dėl neteisybės ir rasizmo, - socialiniame tinkle "Twitter" rašė Kataro karališkosios šeimos narys Al Thanis. - Tikiuosi, jog UEFA atliks išsamų tyrimą".

Nepatenkintas buvo ir "Malaga" strategas Manuelis Pellegrini: "Futbole rezultatą nulemia labai daug faktorių. Trečiasis šeimininkų įvartis buvo pelnytas iš nuošalės, be to, baudos aikštelėje vyko kova naudojantis alkūnėmis ir kitais būdais".

Ir pridūrė: "Teisėjai nenorėjo, kad žaistume pusfinalyje. Kai rezultatas tapo 2:1, pasipylė klaidų virtinė. Tokiomis sąlygomis tikėtis sėkmės sunku".

Tiesa, "Malaga“ atstovai nė žodeliu neužsiminė apie antrą savo įvartį, kai Eliseu pasižymėjo taip pat būdamas akivaizdžioje nuošalėje.

Šaltinis
Temos
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (75)