Dominykas Galkevičius, Deimantas Bička ir Andrius Velička - pateko į įspūdingiausių Panevėžio komandos įvarčių kolekcija į „Sūduvos“ vartus 2008-2012 metų sezonuose.

Ar pavyks „Ekranui“ papildyti šią puikių įvarčių kolekciją šį šeštadienį?

V.Slavickas: manau, kad daug įvarčių nebus

Prieš rungtynes su „Sūduva“ portalas fkekranas.lt pakalbino Vaidą Slavicką. Gynėjas iki persikėlimo į Panevėžį visą savo karjerą praleido būtent Marijampolėje. „Ekrano“ saugas sako, kad šeštadienio varžovas - išties pajėgus ir aikštėje klysti nebus galima, o nugalėtoją lems smulkmenos.

- Vaidai, kokio susitikimo tikiesi šeštadienį?

- Laukia įtemptos rungtynės. „Sūduva“, kaip parodė pastarosios dvejos jų rungtynės, muša nemažai įvarčių. Gal atrado jie savo žaidimą. Manau, bus įdomus susitikimas.

Vaidas Slavickas

- Kokie bus svarbiausi kriterijai, lemsiantys pergalę?

- Turbūt nugalėtoją lems smulkmenos, nes su „Sūduva“ visada būna sunkūs mačai. Mano nuomone, įvarčių daug nebus.

- Pats buvai ilgametis „Sūduvos“ žaidėjas. Kaip jautiesi atsidūręs kitoje barikadų pusėje?

- Norisi išbandyti save prieš tą pačią, buvusią komandą. Dabar esu čempionų komandoje, tad normalu, kad noriu laimėti prieš buvusius komandos draugus.

- Kaip buvęs „Sūduvos“ žaidėjas, galbūt žinai kokių nors marijampoliečių slaptų ginklų?

- Jie turi individualiai stiprių žaidėjų. Rafaelis Ledesma, kiek girdėjau, atsigauna ir turbūt jau žais su mumis. Tai bus didelė paspirtis „Sūduvai“. Daug lygiaverčių žaidėjų, todėl kova tikrai turėtų būti įdomi.

- Rungtynės jau kurį laiką vyksta ant sintetinės dangos. Turbūt jau pakankamai įprasta tapo žaisti ne ant žolės?

- Aišku, vis tiek norisi žaisti ant natūralios dangos. Ir sąnariams ir nugarai krūvis ant tų sintetinių dangų didesnis. Čia fiziniu atžvilgiu. O šiaip jau pripratome ir čia žaisti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)