Futbolininkas gimė Kamerūne, tačiau vėliau gavo Kirgizijos pilietybę ir jau spėjo keletą rungtynių sužaisti šios Azijos valstybės rinktinės sudėtyje.

27-erių metų saugo karjera nėra labai geografiškai plati, tačiau sportininkas jau yra iškovojęs keletą titulų.

K. M. Kumas kartu su Biškeko „Dordoi“ komanda tapo ne tik Kirgizijos čempionu, bet kartą virš galvos kėlė ir šalies taurę. Saugas dar yra rungtyniavęs Moldovoje: Kišiniovo „Dacia“ ir Komrato „Gagauzia“ komandose, kurios žaidžia aukščiausioje šalies lygoje.

„Jis atvažiavo po didelio krūvio ir šiek tiek davėme jam poilsio. Treniruotėje pamatysime, kokia jo sportinė forma. Vis dėlto, tai nacionalinės komandos žaidėjas, į ją bet kas nepatenka“, - sakė „Dainavos“ vyriausias treneris: Gedeminas Jarmalavičius.

„Planuojame registruoti šį žaidėją. Jeigu pavyks – jau šeštadienį jį turėtume pamatyti aikštėje“, - žadėjo „Dainavos“ direktorius Andrius Šamšonas.

Primename, kad „Dainavos“ peržiūroje dalyvauja ir dar du legionieriai: Trinidado ir Tobago pilietybę turintis Akilas DeFreitas ir anksčiau Prancūzijos „Auxerre“ klubui priklausęs Malio kilmės prancūzas Soumailas Keita.

Naujų žaidėjų registracija baigsis kovo 30 d. Būtent tądien alytiškiai žais A lygos rungtynes su Marijampolės „Sūduvos“ komanda.