Pirmajame susitikime prieš tris savaites ekipos surengė nuostabų futbolo spektaklį „Santiago Bernabéu“ stadione. „Real“ ir „Manchester United“ kūrė progas, bet realizavo tik po vieną – 1:1 (1:1). Pirmasis anglams įmušė Danny Welbeckas. O „Real“ klubui išlyginamąjį įvartį tuomet pelnė būtent portugalas C. Ronaldo.

Šis rezultatas, be jokios abejonės, naudingesnis „Manchester United“. Atsakomajame mače, kuris vyks antradienį „Old Trafford“ stadione, „raudonuosius“ tenkina ir lygiosios 0:0.

Tą puikiai suvokdamas A. Fergusonas akcentavo gynybos svarbą. Tiesa, jam tenka spręsti centro gynybos grandies dilemą – į startinę sudėtį įtraukti du iš trijų variantų – Rio Ferdinandą, Nemanja Vidičių arba Jonny Evansą. Strategas jau atmetė traumą patyrusio Philo Joneso kandidatūrą.

„Gynyba bus mūsų raktas į pergalę. Kaip žinome, jie yra viena geriausių kontratakuojančių komandų Europoje, ką dar kartą įrodė praėjusį antradienį „Nou Camp“ stadione, kai įveikė FC „Barceloną“. „Real“ tiesiog pribloškia savo kontratakomis. Mes turime rasti būdą tam užkirsti kelią, tačiau nepamiršdami rodyti ir savo grėsmę“, – pažymėjo A.Fergusonas.

Treneris neslėpė, jog C. Ronaldo bus skiriama daug dėmesio. „Ko galima tikėtis žaidžiant prieš šį futbolininką? Gali tikėtis tik problemų. Todėl stengiamės tam pasiruošti taip, kaip sugebame geriausiai. Nebus lengva, nes Ronaldo moka tvarkytis su gynėjais. Tačiau nemanau, jog turėtume jo bijoti. Jeigu į aikštę žengsime bijodami to, ką mums gali iškrėsti Ronaldo, pamiršime, ką galime padaryti patys“, – sakė jis.

A. Fergusonas patikino, jog nepaisant to, kad „Manchester United“ užtektų ir nulinių lygiųjų, jis neabejoja, jog abi komandos pelnys įvarčius.

„Įvarčių tikrai bus. Manau, įmuš abi komandos. Tačiau turime galvoti, jog mes įmušime daugiau“, – vylėsi strategas.