„Jaučiuosi laimingas būdamas čia. Džiugu, kad treneriai patikėjo mano galimybėmis ir tai tik dar labiau motyvuoja stengtis iš visų jėgų ir įrodyti, kad jie neklydo pasirinkdami būtent mane. Tai mano pirmas kontraktas su užsienio klubu, nauja šalis - nauja patirtis. Situaciją lengvina, kad komandoje yra dar pora tautiečių. Taip pat jau susidraugavau ir su kitais komandos nariais, bendrauju su daugiau žaidėjų - rūbinė darosi sava.

Su kiekviena diena komandoje jaučiuosi vis geriau. Kalbant apie sportinę pusę, žinau, kad puolėjo kartelė po praėjusio sezono užkelta labai aukštai. (Artūras Rimkevičius pelnė 35 įvarčius, - aut. past.) Visgi aš čia esu tam, kad aikštelėje daryčiau viską ką moku geriausiai - mušti įvarčius. Tikiuosi būti gera pamaina ir nenuvilti trenerių ir gerbėjų savo žaidimu“ - entuziastingai kalbėjo naujasis „Šiaulių“ puolėjas N. Tokičius.

„Pasirašėme sutartį su dar vienu kroatu. Mano nuomone, jis atitinka mūsų keliamus lūkesčius bei „A lygą“. Puolėjas sąžiningai dirba per treniruotes, tikimės, kad tas darbas atsispindės mušant įvarčius sezono metu. Iš kitų kandidatų Niko išsiskyrė savo aukštu techniniu meistriškumu, gerai priima kamuolį, gerai žaidžia nugara į vartus.

Taip pat puolėjas yra aukštas, tvirtas fiziškai, o tai turėtų tapti jo pliusu kovojant dėl aukštų kamuolių. Kaip visada stinga laiko, tačiau laikui bėgant, manau, atsiras ir geresnis tarpusavio supratimas su komandos saugais“, - naują puolėją vertino „Šiaulių“ treneris Tomas Kančelskis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)