Du įvarčius nugalėtojams pelnė Cristiano Ronaldo, vieną puikiu smūgiu galva pridėjo Raphaelis Varane. Šeimininkams nepadorų rezultatą pavyko sušvelninti tik 89 min., kai varžovų atsipalaidavimu pasinaudojo Jordi Alba.

Po rungtynių jų žvaigždė C. Ronaldo džiaugėsi tokiu saviškių pasirodymu ir pasiektu rezultatu.

„Mums tai buvo puikus mačas. Žaidėme gerai nuo pirmos iki paskutinės minutės. Visą laiką buvo labai susikaupę ir pranokome varžovus. Barselonoje įmušti tris įvarčius nėra lengva. Sveikinu komandą, nes mes pasirodėme neįtikėtinai“, - sakė portugalas.

Jis pridūrė, kad „Real“ klubui paskutiniu metu sekasi žaisti „Camp Nou“ stadione, nes madridiečiai pasitiki savo jėgomis: „Čia žaidžiame beveik geriau nei namuose. Manau, tai pasitikėjimo savo jėgomis klausimas. Mums jo netrūksta, todėl mums ir patinka žaisti Camp Nou“.

C. Ronaldo pelnė bent po įvartį paskutiniuose šešiuose „El Clasico“ susitikimuose, vykusiuose Katalonijos sostinėje.

„Žaisdamas čia jaučiuosi patogiai. Be to, man labai daug padeda komandos draugai, dėl ko man vis ir pavyksta pasižymėti. Didžiuojuosi, kad patekau į Ispanijos futbolo istoriją dėl tiek iš eilės pelnytų įvarčių“, - teigė puolėjas.

Tuo metu laikinasis FC „Barcelona“ treneris Jordi Roura pripažino, kad nuotaikos jo auklėtinių stovykloje šiuo metu - ne pačios geriausios.

„Šį kartą Madrido klubas buvo akivaizdžiai pranašesnis. Mums labai trūko efektyvumo. Futbole niekada neišeina visko kontroliuoti - tai žaidimas, kuris susideda iš klaidų. „Real“ yra viena geriausių kontratakuojančių komandų pasaulyje. Mes tai žinojome ir bandėme sustabdyti, tačiau nepavyko.

Nemanau, kad šis pralaimėjimas mus kaip nors paveiks. Praradome „Copa del Rey“ titulą, tačiau situacija „La Liga“ čempionate mums yra labai paranki. Taip pat mūsų laukia itin svarbios rungtynės UEFA Čempionų lygos aštuntfinalyje su AC „Milan“. Šie du turnyrai dabar ir yra pagrindiniai mūsų iššūkiai“, - pareiškė J. Roura.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (78)