2011-ų vasarą jauno puolėjo karjera pasuko į „Roma“ ekipą, kurią tuo metu treniravo Luisas Enrique. Jau po metų B. Krkičius buvo paskolintas „Milan“ klubui, o šio sezono Čempionų lygos burtai, lyg tyčia, į vieną aštuntfinalio porą suvedė Lombardijos ir Katalonijos klubus.

Dabar „Milan“ marškinėlius vilkintis puolėjas neslepia, kad būsimasis mačas su „Barcelona“ asmeniškai jam sukels nemažai emocijų.

„Tai bus ypatingos rungtynės, tačiau tuo atveju, jei žaisiu, aš tikrai neketinu galvoti nei apie nuotaikas, nei apie tai, kas mane vis dar sieja su mano buvusia ekipa. Svarbiausias dalykas - susikaupti ir tinkamai rungtyniauti visas tas 90 minučių, kurios mūsų laukia trečiadienį. Man dar niekada neteko žaist prieš „Barceloną“, tačiau rytoj pagrindiniu mano tikslu bus padėti dabartinei komandai laimėti", - interviu oficialiai „Milan“ svetainei pasakojo futbolininkas.

„Barcelona“ klubo gretose per 163 žaistas rungtynes 41 įvartį pelnęs B. Krkičius įsitikinęs, kad trečiadienio reginį San Siro stadione jau dabar galima pavadinti daugiau nei rungtynėmis.

„Tai ne mačas dėl trijų taškų. Tai ne šiaip sau dvikova. Viskas tęsis mažiausiai 180 minučių, kurių pusę sužaisime trečiadienį. Nacionalinėse pirmenybėse komanda demonstruoja pakankamai gerą sportinę formą Pridėkime dar ir tai, kad dvikovoms su „Barcelona“ niekam nereikia papildomos motyvacijos, ir, galbūt, mes galime pagalvoti ir apie pergalę", - svarstė katalonas.

Šaltinis
Temos
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)