„Milan“ yra gera komanda ir mes turėsime stipriai paplušėti tam, kad juos įveiktume, kaip ir praėjusiais metais. Italai demonstruoja gerą futbolą, tai bus sunkios rungtynės ir mes privalome gerbti varžovus, ypač tokią legendinę komandą, kaip „Milan“, - sakė „Barcelona“ gynėjas Carlesas Puyolis.

Per paskutines dešimt šių klubų tarpusavio rungtynių AC „Milan“ šventė tik vieną pergalę. Italams negalės padėti ir pastaruoju metu puikiai rungtyniaujantis naujokas Mario Bolotelli, kuris čempionų lygos turnyre jau buvo registruotas „Manchester City“ komandoje. Italai daug dėmesio žada skirti „Barca“ klubo lyderiams L. Messi ir Andresui Iniestai.

„Žinoma, L. Messi yra tas žaidėjas, kuris vienas gali pakeisti rungtynes. Tačiau reikia bijoti ne tik jo. Manau, A. Iniesta yra vienas geriausių saugų pasaulyje. Jis - neeilinis žaidėjas. Todėl ši pora sukurs daugybę progų. Tai - normalu, mes turėsime būti puikiai pasirengę ir turėsime apriboti Barselonos komandos žaidėjų laisvę“, - kalbėjo milaniečių treneris Massimiliano Allegri.

Kitose trečiadienio rungtynėse žiemos perėjimų rinkos metų stipriai atsinaujinęs Stambulo „Galatasaray“ klubas namuose priims Gelzenkircheno „Schalke“ komandą iš Vokietijos. Turkai už 6 milijonus eurų įsigijo Dramblio Kaulo Kranto rinktinės žaidėją Didier Drogbą, o už 10 milijonų - buvusį Milano „Inter“ ekipos ir Olandijos rinktinės saugą Wesley Snajderį.

„Mes džiaugiamės, kad abu naujieji mūsų klubo žaidėjas W. Snajderis ir D. Drogba greitai ir sėkmingai apsiprato mūsų komandoje ir tapo tikrais šeimos nariais. Mes žinome, kad kiekvieną dieną jų žaidimas gerės. Bet jie daro viską, ką geriausiai moka ir tai mane priverčia jaustis laimingu“, - teigė Stambulo komandos treneris Fatihas Terimas.

Vokiečių klubą sustiprino puolėjas Klaasas-Janas Huntelaaras, kuris grįžo į rikiuotę po akies traumos. Olando sugrįžimas pradžiugino „Schalke“ trenerį, nes Gelzenkircheno klubas nacionalinėje pirmenybėse per paskutines 11 rungtynių pasiekė vos vieną pergalę.

Tačiau vokiečių problemos čia nesibaigė: jiems negalės padėti gynėjas Kiriakos Papadopulus ir puolėjai Ibrahimas Affelay ir Ciprianas Marica.