Trečiadienį San Siro stadione įvyksiančioje dvikovoje „Barcelona“ padėti negalės puolėjas Davidas Villa ir gynėjas Adriano Correia. Abu futbolininkai Barselonoje liko dėl sveikatos problemų.

31 metų D. Villa praėjusią savaitę du kartus buvo priverstas apsilankyti ligoninėje dėl jo inkstuose aptiktų akmenų. Nors futbolininkas ir treniravosi su komanda pirmadienį, tačiau vėliau jis pats pripažino, kad „rungtynėms nepavyks pasiruošti 100 procentų“. Po pasitarimo su treneriais nuspręsta netraukti puolėjo į komandos paraišką rungtynėms UEFA Čempionų lygoje.

Savaitgalį Ispanijos čempionato dvikovoje su „Granada“ klubu rungtyniavęs Adriano susitikimo nebaigė ir buvo pakeistas pirmojo kėlinio pabaigoje. Nors žaidėjo sveikatą patikrinę medikai rimtų sužeidimų nenustatė, gynėją nuspręsta patausoti ir leisti jam papildomai atsipūsti. Diagnozuota, kad Adriano nežymiai patempė pakinklinę sausgyslę.

Dėl tos pačios priežasties dvi savaites nerungtyniavęs saugas Xavi Hernandezas dvikovos su „Milan“ išvakarėse gavo komandos medikų leidimą žaisti visa jėga ir buvo įtrauktas į „Barcelona“ komandos paraišką. Joje taip pat yra vienas jaunimo akademijos žaidėjas - atsarginis vartininkas Oieras Olazabalis.

„Barcelona“ paraiška mačui su „Milan“:

Vartininkai: Victor Valdes, Jose Manuel Pinto, Oier Olazabal;

Gynėjai: Carles Puyol, Jordi Alba, Dani Alves, Gerard Pique, Marc Bartra, Martin Montoya;

Saugai: Andres Iniesta, Xavi Hernandez, Cesc Fabregas, Sergio Busquets, Javier Mascherano, Alex Song, Thiago Alcantara;

Puolėjai: Lionel Messi, Pedro Rodriguez, Alexis Sanchez, Cristian Tello.

Šaltinis
Temos
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)