„Jei paklaustumėte manęs procentaliai, sakyčiau, kad galimybės - 50 prieš 50. „Old Trafford“ stadione galime įmušti daugiau nei vieną kartą“, - kalbėjo J. Mourinho.

„Real“ dominavo pirmajame rungtynių kėlinyje, tačiau į priekį įsiveržė „Man Utd“, kai po kampinio pasižymėjo Danny Welbeckas. Tiesa, jau netrukus pusiausvyrą puikiu smūgiu galva atstatė Cristiano Ronaldo, o antrajame kėlinyje progų turėjo abi ekipos, nors iniciatyva ir priklausė šeimininkams.

„Nei rungtynės, nei rezultatas manęs nenustebino. Jie turėjo pritaikyti savo taktiką, ne mes, todėl antrajame kėlinyje varžovai gynėsi giliai savo aikštės pusėje, - sakė J. Mourinho. - Nemanau, kad Rio Ferdinandas ar Jonny Evansas buvo įkėlę koją į mūsų aikštės pusę. Akivaizdu, kad laukta standartinės situacijos arba kontratakos“.

Ir pridūrė: „Jie turėjo dvi progas po pertraukos, bet jos neatspindi mačo eigos, nes atakavome mes. „Man Utd“ pasiekė gerą rezultatą, dabar varžovų aikštėje tą teks padaryti mums“.

A. Fergusonas: C. Ronaldo įvartis - nuostabus

„Man Utd“ strategas Seras Aleksas Fergusonas po lygiųjų 1-1 su Madrido „Real“ gyrė vartininką Davidą De Geą.

22-ejų metų ispanas ne kartą gelbėjo komandą nuo įvarčio ir padėjo pasiekti palankų rezultatą prieš atsakomąją UEFA Čempionų lygos aštuntfinalio dvikovą „Old Trafford“ stadione.

„Davidas žaidė puikiai ir bent tris ar keturis kartus įspūdingai atrėmė varžovų smūgius, - sakė A. Fergusonas. - Jis nuolatos tobulėja, tuo labai džiaugiuosi. Madride rungtyniauti nelengva - su tokiu rezultatu prieš rungtynes būtume sutikę“.

Ir tęsė: „Real“ savo aikštėje žaidžia puikiai. Pirmajame kėlinyje buvau nusivylęs, nes gynėmės labai giliai ir leidome jiems smūgiuoti bei atlikti perdavimus į baudos aikštelę.

„Manau, kad galimybės yra 50 prieš 50 procentų. Mančesteryje daug reikš tai, kas įmuš pirmieji. Pirmaujanti komanda turės puikias galimybes žengti į ketvirtfinalį“.

Apie santykį su C. Ronaldo, kuris ne vienerius metus vilkėjo „raudonųjų velnių“ marškinėlius, A. Fergusonas teigė: „Cristiano praleido pas mus puikų karjeros etapą. Jis atėjo į mūsų persirengimo kambarį, kalbėjosi su vaikinais. Didžiuojuosi matydamas, kokiu futbolininku jis tapo. Per pertrauką kritikavau Patrice Evrą nesugebėjus uždengti Cristiano šiam mušant išlyginamąjį įvartį. Peržiūrėjęs vaizdo įrašą pasijutau kvailio vietoje - tai nuostabus smūgis“.

Šaltinis
Temos
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)